Після переходу на бездзеркальну камеру вирішив одразу не економити на аксесуарах і взяти нормальний рюкзак для техніки. Довго читав огляди, дивився порівняння, і в результаті замовив Lowepro через PYN https://www.pyn.com.ua/lowepro-1.html Найбільше сподобалося те, що магазин не просто продає товар, а реально допомагає з вибором. Я написав у підтримку, пояснив, що часто їжджу у відрядження та знімаю репортажі, і мені детально підказали, яка модель Lowepro краще підійде саме під мою техніку. У результаті рюкзак виявився навіть кращим, ніж я очікував. Дуже продумане внутрішнє розташування відсіків, камера лежить надійно, об’єктиви не б’ються між собою, є окрема кишеня під ноутбук і дрібні аксесуари. Матеріали якісні, блискавки ходять плавно, спина не втомлюється навіть після кількох годин носіння. Окремо хочу відзначити пакування — усе прийшло акуратно запаковане, без подряпин і дефектів. Доставка була швидкою, а ще приємно здивувала адекватна ціна, бо в інших магазинах ця ж модель коштувала дорожче. Тепер розумію, чому Lowepro так цінують фотографи. Видно, що річ зроблена надовго. Від покупки залишилися тільки позитивні враження, і тепер для фототехніки аксесуари братиму тільки тут.
Фототехніка
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1