Купував систему відеонагляду для приватного будинку через інтернет-магазин HubTech після того, як у нашому районі почастішали дрібні крадіжки https://hubtech.com.ua/vidjeonablyudjenije-ua Довго вибирав між різними варіантами камер, бо хотілося знайти оптимальне співвідношення ціни та якості. Дуже сподобалося, що на сайті все зрозуміло описано: характеристики камер, кути огляду, можливість нічної зйомки, підтримка мобільного застосунку. Але найбільше вразила консультація менеджера. Мені не просто намагалися щось продати дорожче, а реально допомогли підібрати комплект під мої потреби — 4 камери, відеореєстратор та жорсткий диск для запису архіву. Після оформлення замовлення зі мною швидко зв’язалися, уточнили всі деталі та відправили товар уже наступного дня. Усе приїхало дуже добре запакованим, без жодних пошкоджень. Монтаж робив самостійно, і тут теж усе виявилося простіше, ніж думав. Інструкції зрозумілі, а обладнання легко підключається. Якість зображення навіть уночі приємно здивувала — обличчя та номери машин видно чітко. Тепер можу спокійно перевіряти територію зі смартфона, навіть коли перебуваю у відрядженні. Магазин залишив дуже хороше враження, тому точно звертатимусь ще.