Хочу поділитися власним досвідом для тих, хто шукає адекватний варіант просування без космічних бюджетів і сумнівних схем. Довго тестував різні підходи до зовнішніх посилань, але часто стикався або з формальним підходом, або з відверто слабкою якістю розміщень. У підсумку зупинився на команді, про яку дізнався за рекомендацією знайомого SEO-спеціаліста.

Мова іде про команду CrowdLove — у них нормальний, людський підхід до роботи, без відчуття «конвеєра». Найбільше сподобалося, що вони реально занурюються в тематику сайту й намагаються зробити природні згадки, а не просто накидати посилання будь-куди. Для мене це було критично, бо важлива не кількість, а користь і безпечність для проєкту.

Якщо коротко: отримав стабільний результат по позиціях і нормальний трафік без різких стрибків. Тому можу сміливо рекомендувати тим, хто шукає крауд маркетинг з гарантією та при цьому не хоче переплачувати за «гучну назву» агентства. Особисто в моєму випадку співпраця виявилася спокійною, прогнозованою і без зайвої бюрократії.

Можливо, комусь теж стане в пригоді мій досвід, бо знайти дійсно якісні крауд-посилання за доступною ціною зараз не так просто.